SOBRE
CLÍNIQUES MI

Clíniques Mi és un grup familiar d’hospitals privats amb seu a Catalunya amb uns marcats signes d’identitat:

Propietat familiar

El grup és propietari i gestiona dos centres de Barcelona i Lleida, allunyant-se així de la concentració actual del mercat en grans grups sanitaris.

Equip de gestió amb gran experiència i trajectòria provada

Els professionals que trobem al darrere de l’administració i la propietat van fundar i gestionar entre 1998 i 2010 la companyia USP Hospitals, el primer gran grup de sanitat privada al sud d’Espanya.

Model basat en la filosofia de “curar i cuidar”

Les clíniques que pertanyen al grup es caracteritzen per ser mitjanes, per poder oferir un tracte proper i gairebé familiar al pacient i als seus familiars i per tenir un look and feel allunyat de la estètica hospitalària, amb gran importància de la figura d’atenció al pacient.

Expertise: intercanvi i exportació de best practices entre els centres

Hem creat equips de treball i potenciat la relació entre els professionals d’ambdós centres per a intercanviar coneixements i poder aplicar les millores pràctiques en tots els departaments.

Qui som?
Consell d'Administració
Dr.-Tomàs-Torres
Maria-José-Coll
Anna-Garcia-Torres
Paula-Garcia-Villora
Carlos-Calvo
Gabriel-Pàmies
Javier-García-Chanes
Soraya-Valcarce
Dr.-Xavier-Caufapé-Caufapé
Dra.-Carmen-Barbera-Realp
Montserrat-Gómez-Ligüerre
Pilar-Vega-Dolcet
Mariona-Puigdevall-Miró
Cristina-Ardanuy

A finals de 2014 la família Masfurroll de gran tradició en el món de la gestió hospitalària, va adquirir la Clínica Tres Torres juntament amb el seu equip, controlant actualment més del 95% del capital. Es tracta d’un equip compost per professionals amb una dilatada experiència en el sector de la salut que cobreixen totes les àrees de la gestió, amb excel·lents relacions amb tots els operadors sanitaris així com institucions públics i privades del sector.

Compten amb un trajectòria professional avalada per projectes d’éxit amb la fundació i gestió durant més de 10 anys de la primera xarxa hospitalatia espanyola, USP Hospitales (des de 0 a un total de 40 sanitaris i 7.000 treballadors a Espanya i Portugal, el disseny, construcció i posada en marxa de l’Institut Universal Dexeus, o diversos “turn around” hospitalaris. Així mateix, han comptat amb la confiança d’inversors financers nacionals o internacionals que han intervingut o estarien disposats en invertir en projectes sanitaris liderats pel equip ((Mercapital, Magnum Capital, WCAS, Blackstone..)

Amb l’adquisició de la Clínica Mi NovAliança (antiga Clínica Aliança, fundada a 1995), es constitueix el Grup Clíniques Mi.