Dr. José María Del Campo

Oncologia

El Dr José María d’el Camp és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Facultat de Medicina, de la Universitat Central de Barcelona (1975), obtenint el seu doctorat el mateix any.
Va completar la seva formació en l’especialitat d’Oncologia Mèdica a l’Hospital Universitari de la
Vall Hebron.
El 1975 es va incorporar al departament de Medicina de l’Hospital de l’Aire de San Javier, i des de 1977 fins a 1979 va treballar com a metge oncòleg a l’Hospital Universitari Vall Hebron de Barcelona. El 2007 es va incorporar a el Departament d’Oncologia de la Vall d’Hebron com a Director de el Programa Assistencial i de Recerca de la unitat de Tumors Ginecològics i de Cap i Coll.

El Dr Del Campo és vicepresident de el Comitè Executiu de el Grup Espanyol d’Investigació en Càncer de Ovari (GEICO) i membre de la Societat Espanyola de Tumors de Cap i Coll (CTT), així com membre de l’GCIG, de la “Societat Catalana d’ ‘Oncologia “, de la Societat Espanyola d’Oncologia i de ENGOT, (European Network on Gynecological Oncology Trials).

És representant de el Grup Espanyol d’Investigació en Càncer d’Ovari (GEICO) en el subgrup de Càncer de Endometri, i de el Grup Espanyol d’Investigació en Càncer de Ovari (GEICO).

Els seus interessos de recerca són l’oncologia clínica i trobada de nous medicaments per al tractament de tumors ginecològics i de cap i coll. També coordina els assaigs clínics multicèntrics nacionals dels nous medicaments en el tractament ginecològic, i de cap i coll.

A més, el Dr. De el Camp és membre de la Societat Americana d’Oncologia Clínica
(ASCO), membre de la Societat Europea d’Oncologia Mèdica (ESMO) i membre de la Associació Espanyola d’Oncologia Mèdica (SEOM).

DEMANAR CITA
+34.93.204.13.00
Dr. Roux 76, Planta 1ª
08017 Barcelona

DEMANAR CITA ONLINE