Dr. Frco. Javier Miralbés Casterá

Medicina Intensiva

Sóc llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Vaig realitzar els cursos de Doctorat i suficiència Investigadora realitzats a la Universitat de Lleida.

Tinc el certificat mèdic de medicina general de Sistema Nacional de Salut Espanyol. Vaig realitzar el màster en Medicina i Cirurgia d’Urgències per la Universitat de Lleida. Sóc metge especialista en Medicina Familiar i Comunitària per la via excepcional.

Sóc instructor de Suport Vital Bàsic (SVB) i Suport Vital Cardiopulmonar Avançat (AVCA) de el programa d’Atenció Cardiovascular d’Urgències (ACU) de la SEMES i l’American Heart Association (AHA), des de l’any 2006. També sóc instructor en Suport Vital Bàsic (SVB) per l’European Resuscitation Council (ERC) des de 2008.

He treballat al Servei de Medicina Intensiva de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, com a metge adjunt de la Unitat d’Urgències de l’Hospital de Barbastro. Pel que fa a la meva trajectòria a la Clínica L’Aliança, he treballat al Servei d’Urgències ia l’Àrea d’Emergències Mèdiques. Faig de tutor dels MIR a la guàrdia d’Urgències des de l’any 2005 fins a l’actualitat.

En la meva activitat docent, he treballat com a professor (grau, postgrau i màster) a l’Escola Universitària d’Infermeria / Facultat d’Infermeria de la Universitat de Lleida i he estat docent en el màster de Medicina i Cirurgia d’Urgències de la Universitat de Lleida.

Sóc membre de la Comissió de SEMES Aragó, de el Grup de Cardiopatia Isquèmica de la SEMES Aragó i membre de el Grup d’Arítmies SEMES Nacional.